Voor ieder feestje een andere schoen

Ieders voet heeft een andere vorm, waardoor schoenen in verschillende soorten en maten bestaan. Waar populaire merken veel van dezelfde schoen verkopen, kiezen anderen er juist voor om anders te zijn dan de menigte. Bovendien beschikken veel mensen over meer dan één paar schoenen, waardoor er bij iedere outfit andere schoenen gedragen kunnen worden. Wanneer er echter een feestje op de planning staat, is het vaak lastig kiezen: welke schoenen zal ik vanavond dragen? In dit artikel lees je meer over welke schoenen bij welke outfit en welk feestje passen.

  1. De gala-outfit

Naar een gala worden over het algemeen vaak lange jurken gedragen, maar het is ook mogelijk om een cocktailjurkje aan te trekken. Hoe dan ook is het de bedoeling dat de gasten in chique kleding naar het gala komen, waarbij er van vrouwen wordt verwacht dat ze pumps dragen. Maak het je daarbij wel wat comfortabeler en kies voor een lage hak.

  1. Een informeel feestje

Heb jij met vrienden een feestje georganiseerd en ga je daarna de stad in? Zorg er dan voor dat jij lang kan lopen op de schoenen, die je aan wil trekken. Zo word je zeker niet gek aangekeken als jij op je Dr. Martens aan komt zetten en kun je zelfs een complimentje verwachten. Met gave boots kun je een nette outfit namelijk een stoer randje geven.

  1. De themaparty

Voor een themafeest is de je outfit erg afhankelijk van het gekozen thema, al zijn er toch een aantal tips om op te vallen met jouw look. Allereerst kun je namelijk kiezen om je goedkope daglenzen te vervangen door goedkope kleurlenzen, die passen bij je kleding en accessoires. Daarnaast helpt het altijd om in de rol te kruipen van het personage dat je tijdens het feest wil spelen, waar jij je schoenen geheel op kunt afstemmen.