Nieuwe gladiator heels gespot!

Gladiator laarzen zijn hip deze zomer, ze zijn namelijk één van de schoenen modetrends van 2013. Gespot op de catwalk van Alexander Wang, Acne, Tom Ford en Proenza Schouler. Modellen paraderen in vol ornaat op een paar heels geïnspireerd op de Romeinse tijd. Heels voorzien van tallozen bandjes en riempjes komen voorbij en zijn teruggekeerd in fashionland. Ben je een statement maker en houd je van opvallen?  Dan maak je zeker kans met deze It- schoenen. Maar naast lef moet je ook gezegend zijn met een paar prachtige benen wil je deze laarzen aan kunnen. Dat de gladiator heels dus bestemd zijn voor echte lief én lefhebbers is een feit. Toch bestaat er altijd een overtreffende trap en gaat 1 designer toch tot het uiterste.

The Haus Von Lila

Die overtreffende trap staat op naam van het label The Haus Von Lila. Een geheel zwart ontwerp – genaamd Dogma- voorzien van talloze bandjes die beginnen bij je tenen en eindigen bij je dijen. Dat je dus moet beschikken over een hoge dosis lef is zeker! Want laten we eerlijk zijn: waar trek je deze dijlaarzen aan? Maar nog belangrijker: hoe vaak ga je ze dragen?

Beyoncé

Iemand die zich daar niet druk over maakt is de enige echte Queen B, Beyoncé. Zij werd namelijk onlangs gespot op de Dogma boots van The Haus Von Lila.