Pedicure tip: OPI Mariah Carey collectie!

Binnenkort een feestje of een gelegenheid waarbij je van plan bent open schoenen te dragen? Dan zijn deze kleurtjes van OPI misschien iets voor jou. In samenwerking met niemand minder dan Mariah Carey heeft het nagellakmerk een limited edition collectie ontwikkeld die glitter & glamour ademt.

Shades collectie

De collectie bestaat in totaal uit 8 leuke kleuren die zijn onderverdeeld in  twee lijnen: de Studio Shades en de Stage Shades. Die laatste bestaan uit OPI’s nieuwe matte liquid sand textuur boordevol glitters. Voor een feestje zijn de Stage Shades dus een ideale kandidaat. De Studion Shades bestaan uit warme kleuren rood en roze. Ook de namen van beide lijnen zijn aanstekelijk en geinspireerd op hits van Mariah. Denk bijvoorbeeld aan ‘A Butterfly Moment’, ‘Get Your Number’ en ‘Stay The Night’.

 

Pedicure tip: OPI Mariah Carey nagellak collectie. Bekijk hier de OPI Mariah Carey nagellak collectie, de pedicure tip voor de feestdagen. Ontdek nu!

Natural

OPI beschrijft de samenwerking met Mariah als natuurlijk. Volgens OPI zijn zowel Mariah als OPI beide iconen uit hun eigen branche. Net als Mariah heeft OPI vele awards gewonnen en scoren zij net als de zangeres hit na hit met hun beroemde nagellakjes. Dat de 2  een samenwerking zouden aangaan was dus een kwestie van tijd.