De nieuwe zwarte pump van Alexander Wang

Een zwarte pump is tijdloos en mag niet ontbreken in de schoenenkast van een vrouw. Ze behoren tot de basis, zijn niet gevoelig voor trends, klassiek en makkelijk te combineren. Bovendien is de zwarte pump niet gebonden aan een bepaalde leeftijd. Of je nou 20,30 of 40 bent: ze kunnen altijd. Investeren in dit type schoen is dus een must! Maar het kan zijn dat je af en toe wat anders wilt en toch op zoek gaat naar een leuke variant op de zwarte pump. Gelukkig zijn designers als Alexander Wang een meester in het pimpen van deze klassieke schoen. Het resultaat? Een paar pumps met een moderne twist.

Alexander Wang vond dit seizoen dat het tijd was de klassieke zwarte pump in een nieuw jasje te steken en te vertalen naar 2013. En of hem dat is gelukt! Deze Alexander Wang Edie Polished Leather Asymmetrical Pumps zijn een mix tussen klassiek en modern en zijn allesbehalve basic.

De nieuwe zwarte pump van Alexander Wang. Lees hier alles over de nieuwe zwarte pump van designer Alexander Wang. Klassiek, sexy en modern tegelijk!

 

Sexy vs. vrouwelijk

De neus loopt in een scherpe punt (klassiek), maar de focus ligt op de open zijkant van de schoen die nét even dat extraatje geven. Een mix van bedekt & bloot, bescheiden &  opvallend en sexy & vrouwelijk. Kortom, deze pumps van Alexander Wang zijn the real deal. Hebben? Ze kosten $550 dollar.