Shopping Night 27 Juni Den Haag

Alle fashionliefhebbers opgelet! Vandaag is het zover want vanavond start in Den Haag de jaarlijkse Shopping Night met als thema Confashions. Dat betekent: Goodiebags, fashion show, bubbles & bites maar met name fikse kortingen in de Haagse binnenstad. Voor alle Fashionjunks betekent dat shoppen tot middernacht maar vooral genieten!

Winkels

De winkels die onder andere meedoen met de Confashions Shopping Night zijn boetieks als Gaudi, Mode d’Emploi, Suitable en Floyd’s. Maar ook De Bijenkorf en Maison de Bonneterie zijn van de partij. Daarnaast zijn bekende winkels als Mango, Hema, Jack & Jones, Supertrash, COS en veel meer ook open tot middernacht. Dus toe aan lekker shoppen? Sla dan zeker je slag en wie weet win je nog eens wat…

Megagoodiebag t.w.v. 750 euro

Over winnen gesproken. Tijdens de Den Haag Shopping Night maak je ook nog eens kans op een mega goodiebag ter waarde van 750 euro! Wat je kan verwachten? Exclusieve ontwerpen van Winklaar en Vos, Sister Act musicalkaarten, een Grazia abonnement, musthave items van Supertrash, Esprit, Hilfiger. En dat is nog maar het topje van de ‘fashion’ ijsberg. Winnen? Doe mee met de grote loterij in het Shopping Night atelier op de Haagsche Bluf 39. Misschien is het vanavond your lucky night!

Torenhoge catwalk

Gewoon genieten van het evenement? Dat kan natuurlijk ook. Op de Grote Markt zijn er dit jaar twee podia met elke 30 minuten een modeshow. Met medewerking van onder andere Hema, V&D, de Bijenkorf, Soraya’s shoes, en Calexis schoenen. Deze shows worden gelopen op twee torenhoge catwalk podia van maar liefst twee meter hoog! Het belooft een echt spektakel te worden dus be there!

Openingstijden Podia

PODIUM 1: Opening: 18.00 – 18.15. Shows:18.15 – 18.30; 19.45 – 20.00; 21.15 – 21.30; 22.45 – 23.00 uur.

PODIUM 2: 19.00 – 19.15; 20.30 – 20.45; 22.00 – 22.15; 23.30 – 23.45 uur

Gratis App

Tijdens de Shopping Night kun je gebruik maken van een speciale gratis app. Met deze app kun je de dichtstbijzijnde winkel met een bepaald merk of specifieke stijl te vinden. Erg handig aangezien de route vanaf de huidige locatie direct wordt weergegeven!

Meer weten? Lees meer op Shopping Night Den Haag.