Paul Warmer

Schoenenwalhalla Paul Warmer verkoopt een uitgebreid en gevarieerd  aanbod aan designer schoenen en tassen. Zowel dames als heren kunnen hier terecht voor alle luxe voor aan je voeten. Vooral in Amsterdam en omgeving is Paul Warmer uitgegroeid tot een waar begrip. De bekendere merken als Alexander Wang, Gucci, DSquared, YSL, Balenciaga, Marc by Marc Jacobs, SEE by Chloe, Mulberry en Missoni sieren de prachtige etalages. Maar ook voor Italiaanse allure als Giuseppe Zanotti en Elisabetta Franchi kun je hier terecht. Het leuke van Paul Warmer is dat ze constant op zoek zijn naar nieuwe merken. Je vindt er dus ook de minder bekende merken en dat maakt Paul Warmer zo uniek.

Het binnenstappen van dit schoenenparadijs is dus zeker de moeite waard voor elke shoejunk.  Verder staat bij Paul Warmer het verlenen van service en klanttevredenheid hoog in het vaandel. Je kan hier dus gerust shoppen zonder last te hebben van opdringerig personeel.

Mushave luxury

Zoals al eerder genoemd staat Paul Warmer bekend om zijn uitgebreide aanbod aan musthave designer schoenen. Helaas gaat de zon voor niets op, dus neem zeker een goed gevulde portemonnee mee. Want al dat pracht en praal kost wat. Of shop gewoon lekker goed in de sale met goede kortingen. De kans is groot dat je hier slaagt voor jouw paar droomschoenen.

Schoenen Paul Warmer

Het leuke is dat Paul Warmer onlangs een eigen betaalbaardere lijn introduceerde. Deze schoenencollectie van Paul Warmer wordt verkocht onder de naam: Paul Warmer Private label. Deze schoenen worden vergeleken met de rest van de designer merken verkocht tegen een redelijke prijs. Dus ben je niet in bezit van ‘Paul Warmer budget’ dan zijn de schoenen van het eigen label een leuk alternatief!

Sendra by Paul Warmer

Ook werken ze samen met cowboyboots merk Sendra, waarvan de modellen alleen verkrijgbaar zijn bij de winkels van Paul Warmer. Op de zool zie je dan een label van Sendra by Paul Warmer staan. Erg leuk en gevarieerd, want elk seizoen kan je genieten van een nieuwe collectie. Deze cowbyboots zijn elk jaar een megahit en zijn nooit out of fashion.

Paul Warmer online

Daarnaast beschikt Paul Warmer sinds 2012 ook over een eigen webshop waar je 24/7 lekker kan losgaan in de virtuele winkel. Ideaal shoppen dus vanuit je luie stoel. Duidelijke foto’s en makkelijk afrekenen door de verschillende betaalmogelijkheden. Ook kan je retourneren via de site, erg handig mocht je niet in de buurt zijn van één van de shops!

Vestigingen

De designerschatten van Paul Warmer zijn onder andere te vinden in Amsterdam, Amstelveen en Den Haag. Hieronder vind je de adressen op een rij. Op zoek naar een bepaald model? Je kan dan ook gerust bellen of ze die nog binnenkrijgen of al binnen hebben.

Amsterdam, Leidsetraat 41 | Tel: 020 – 42 78 011

Amstelveen, Rembrandtweg 127 | Tel: 020 – 64 02 392

Den Haag, Denneweg 23 | Tel: 070 – 3633143