Sacha

Sacha is tegenwoordig erg populair bij fashionista’s met een passie en liefde voor schoenen. Het merk Sacha staat voor oprecht, trendsetting en onderscheidend . Deze kenmerken zie je dan ook elk seizoen terug in het assortiment. De populaire schoenenketen omschrijft zichzelf als uniek, net als ieder persoon op deze wereld. Dit familiebedrijf heeft zijn succes te danken aan een goede combinatie tussen mode, trends en sociale ontwikkelingen in de maatschappij. Tegenwoordig is Sacha actief in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Dus ook in het buitenland hoef je de winkels van Sacha niet te missen!

Sacha Schoenen

Schoenenparadijs Sacha verkoopt een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan zowel dames als herenschoenen. Bij Sacha vind je vaak de laatste schoenen,  geïnspireerd op de catwalk trends van de grote designer labels.  Dus heb je geen budget voor Paul Warmer of Shoebaloo? Bij Sacha vind je net zulke prachtige schoenen alleen leuker geprijsd. Sacha heeft ook verschillende stylen in de collectie. Dus of je nou opzoek bent naar een paar stoere bikerboots, tuttige ballerina’s of killer high heels? Sacha houdt van verschillende stylen en de kans dat je zal slagen voor jouw droompaar is daarom zeer groot! Het binnenstappen van dit schoenenparadijs is dus een must voor elke shoejunk. 

Fashion en musthaves 

Bovendien sieren de pareltjes van Sacha regelmatig de bekende modebladen. Denk aan fashion magazines als Flair, Grazia en Fashionista. Maar ook op de Londen Fashion Week worden schoenen van Sacha in combinatie met dure designertassen gespot. Daarnaast heeft Sacha ook heel veel andere fashion items en musthaves in de collectie zoals tassen, sieraden en andere leuke accessoires. Dus mix & match je outfit met de fashion musthaves van Sacha.

Sacha winkel

De winkels van Sacha zijn verspreid over heel Nederland. In elke stad staat er wel een Sacha winkel. Erg herkenbaar is een winkel van Sacha ook:  grote dikke gele letters en een uitgebreide etalage. Shop till you drop is een uitspraak die zeker geldt voor het aanbod van Sacha.

Sacha schoenen online

Heb je weinig tijd of geen zin in de drukte? Shop dan 24/7 online via de webshop van Sacha. Online is het schoenenaanbod net zo uitgebreid als in de winkels. Het leuke van de webshop is dat er ook een style advisor is. Dus heb je een bepaalde outfit en weet je niet welke schoenen je erbij moet dragen? Dan kan je via de style advisor om tips vragen. Erg handig en leuk natuurlijk. Ook vind je er het laatste nieuws bijvoorbeeld fikse kortingen en leuke outfits. Kortom, ideaal shoppen dus vanuit je luie stoel.

Sacha Amsterdam 

In Amsterdam is Sacha erg populair. Met totaal vijf winkels in de hoofdstad kom je aan Sacha winkels dus niets te kort. Hieronder vind je alle adressen van Amsterdam op een rij. Op zoek naar een bepaald model? Je kan dan ook gerust bellen of kijk online via de webshop. 

Kalverstraat 161, +31 (0)20-6272160

Kalverstraat 20, +31 (0)20-6238165

Leidsestraat 31, 31 (0)20-4226060

Ferdinand Bolstraat 105, +31 (0)20-4703903

Nieuwendijk 173, +31 (0)20-5287695