De Rode Loper

In Den Haag staat de uberchique schoenenwinkel De Rode Loper. Met deze royale en luxueuze naam doet de winkel zijn naam zeker eer aan. Naast Paul Warmer op de Denneweg is de Rode Loper één van de weinige winkels met zo een uitgebreid aanbod aan luxe schoenenmerken.

Designers

De Rode Loper verkoopt high end designer merken voor zowel dames als heren. Schoenen van merken als Alexander McQueen, Céline, Dolce & Gabbana, Givenchy, Lanvin, Jimmy Choo, Miu, Miu en Saint Laurent behoren tot de collectie. Maar ook heeft De Rode Loper merken als Guess, Lola Cruz, Pollini en Sonia Rykiel in het assortiment.

Alles over De Rode Loper in Den Haag. Bezoek schoenenwinkel De Rode Loper in Den Haag voor de laatste musthaves op het gebied van schoenen.

De heren kunnen terecht voor merken als Dolce & Gabbana, Dior Homme, Dsquared, Giuseppe Zanotti, Pierre Balmain, Prada Linea Rossa en nog veel meer!

Alles over De Rode Loper in Den Haag. Bezoek schoenenwinkel De Rode Loper in Den Haag voor de laatste musthaves op het gebied van schoenen.

Tassen & Accessoires

Het leuke aan De Rode Loper is dat ze ook een uitgebreid aanbod hebben aan tassen en accessoires. Denk aan de laatste modellen van Yves Saint Laurent, Jimmy Choo, Dolce & Gabbana, Miu Miu en Prada. Dus ben je op zoek naar een musthave uit het seizoen, breng dan zeker even een bezoekje aan dit schoenenparadijs.

Outlet

Bovendien heeft De Rode Loper ook een outlet -Labels for Less- met designer schoenen tegen fikse kortingen tot wel 70%! Deze schoenen zijn van voorgaande collecties. Denk Sam Edelman, Miu Miu, Givenchy en veel meer! Dus ben je nog op zoek naar een paar designer heels tegen flinke kortingen? Neem dan zeker een kijkje in de outlet van de Rode Loper. Haast je wel want op=op!

Populair

Tegenwoordig is De Rode Loper uitgegroeid tot een waar begrip en behoort het tot de meest populaire schoenenwinkel in Den Haag. Met een rijk aanbod aan designer merken is de kans van slagen erg groot in deze winkel. Maar absoluut niet goedkoop dus neem zeker een goed gevulde portemonnee mee!