Stylist Ty Hunter over Beyonce’s favoriete schoenen

Waar haalt duizendpoot Beyoncé al die eyecatching schoenen vandaan die ze tijdens haar optredens draagt? Kiest ze deze zelf of wordt het voor haar gedaan? De keus is natuurlijk snel gemaakt met een vast team van stylisten waar B al jaren mee werkt. Elle magazine ging op onderzoek uit en ondervroeg Beyoncé’s stylist Ty Hunter hierover.

Ty Hunter

Ty Hunter is de man die Beyoncé onder andere adviseert over de keuze van haar bühne shoes. Als stylist kent hij de ins en outs van de zangeres. Dus wie anders dan hij kan vertellen over B’s favoriete hielhoogtes, merken, designs en schoenen.

Favoriete merken

De stylist vertelt dat Queen B graag comfortabele schoenen draagt omdat ze veel moet dansen op het podium. Stuart Weitzman pumps zijn daarbij favoriet omdat ze snel te verwisselen zijn als dat nodig is tijdens haar optredens.  Naast Stuart Weitzman scoren de hieltjes van Tom Ford en Giuseppe Zanotti ook hoog.  Voor haar Mrs. Carter World Tour werden speciaal voor Bey twee paar dijlaarzen ontworpen door Versace en Pucci. Dit zijn haar favoriete schoenen die ze droeg tijdens de toer.

Max 9 centimeter

Niet de hielhoogte die scoort niet echt hoog, bij 9 centimeter houd het wel op. Dat zal dan ook wel de reden zijn dat er tot nu toe geen blessures als verzwikte enkels of erger zijn voorgekomen. Waarschijnlijk komt dit ook omdat Beyoncé perfect uit de voeten kan op hakjes. Ze heeft niet voor niets al een lange carrière achter de rug, denk maar terug aan de dagen van Destiny’s Child.

Coachella

Vorige week vrijdag verraste ze het publiek nog op het Californië Coachella Festival waar ze enthousiast het podium opsprong om samen met zus Solange een dansshowtje weg te geven.

Foto: Flickr