Steel de stijl van: Blake Lively

Blake Lively is afgelopen week bevallen van haar eerste kindje! Om dat te vieren zochten we een leuke zwangersschaplook voor je, maar je kunt hem natuurlijk ook normaal dragen! Dat Blake een fashionicoon is, daar zijn we het allemaal wel over eens. En dat zien we ook keer op keer weer terug in haar outfits! 

Blue skies

Blake gaat bij deze outfit voor een simpele! Door de blauwe jas te combineren met het simpele streepjes t-shirt krijgt het shirt een boost. We vonden een kortere variant van deze jas voor je bij de Zara voor €49,99. Het shirtje vonden we bij de H&M voor maar €9,99. Een simpele donkerblauwe skinnyjeans eronder en qua kleding zit je goed. De jeans is van de H&M en kost ook €9,99.

Accessoires 

Blake combineert haar outfit met een mooie ketting met lange hanger eraan. Haar mooie bordeauxrode leren tas staat erg goed bij de blauwe jas. De schoenen zijn zwarte pumps (respect voor hakken) met een nude hak. Wij vonden deze leuke variant met rits voor je bij de ASOS voor €42,84. De tas komt ook van ASOS en kostte €45,72. De ketting kun je al voor €21,43. 

Zou de baby net zo fashionable worden als haar moeder? Wij zijn benieuwd! 

Tekst Karlijn van Mil