Prada schoenen Made-to-order service

Ben je van plan om naar Dubai te gaan deze maand en enorme schoenen fan? Lees dan vooral even verder! Prada heeft namelijk erg leuk nieuws: ze zullen exclusief bij de Level Shoe District in Dubai een onthulling doen over hun made-to-order versie van de klassieke hardloopschoenen van het merk!

Krokodillenhuid

Een designermerk zou een designermerk niet zijn zonder speciale, luxe materialen. Zo kun je kiezen voor roze krokodillenleer, maar hebben ze ook blauw en geel. De sneakers kun je bedekken met allerlei blingbling details zoals kraaltjes en diamantjes. Prada heeft de smaak van deze glitters te pakken, eerder schreven we namelijk al over deze schoenen van het merk. Vol met bling-bling en ook in een sportief model.

Prada sneakers Made-to-order service. Alles over de nieuwe made to order service van Prada. Je sneakers laten maken op bestelling, het kan nu. Ontdek hier.

Level Shoe District

De schoenen worden allemaal gemaakt op bestelling: met kostbare krokodillenhuid of zonder, met of zonder enorm veel bling, de keuze is aan jou! De kristallen worden met de hand op de sneakers geborduurd en zullen dus wel een duur prijskaartje hebben. Maar och, je krijgt er wel een satijnen schoenenzak bij om deze beauty’s in om te bergen! Het grote nadeel is alleen wel dat de sneakers alleen verkrijgbaar zijn bij de Prada winkel in het Level Shoe District!

Tekst Karlijn van Mil