Prada brogues: customize je eigen schoenen

Eerder schreven we al over de customize service van Prada voor de pumps, maar nu kun je ook je brogues laten personaliseren door het Italiaanse luxelabel.Brogues zijn het helemaal dit jaar en dat weet modehuis Prada maar al te goed! Speciaal voor haar klanten stelt het modehuis een service beschikbaar waarbij je helemaal zelf je Prada’s kan customizen.

Kleurenpalet 

Je kunt kiezen uit 32 kleurcombinaties: mix en match je favoriete kleuren bij elkaar of creëer een paar colourblock brogues. Maar er is meer: zelfs de zool kun je een kleur geven, en om het nog gekker te maken kun je het materiaal voor de schoen zelfs uitkiezen. Kalfs-, python- en krokodillenleer; niets is te gek voor het modehuis. Voel je je al een schoenenontwerper? 

Prada brogues: customize je eigen schoenen. Alles over het customizen van je eigen Prada brogues. Lees alles over deze service nu!

Initialen trend 

De schoenen zijn pas echt van jou, als je je initialen erop laat graveren op de zool in gouden letters! Vanaf 1100 dollar kun je een echte Prada ontwerper worden. En laten we eerlijk zijn: hoe cool zijn schoenen voorzien van je eigen initialen! Dit is trouwens één van de modetrends van dit seizoen. Bij Burberry zagen we de initialen poncho al op de catwalk verschijnen gedrapeerd om de schouders van Cara Delevingne. Maar ook andere celebs omarmen de initialen trend, denk aan SJP, Suki Waterhouse en Rosie Huntington-Whiteley. Of wat te denken van de service van Louis Vuitton, waar je je op al je LV items je initialen kan laten graveren. Kortom, het personaliseren van je garderobe is razend populair! 

Niet in Nederland 

Helaas is de ‘Prada Made To Order’- service in een aantal Prada winkels beschikbaar, waaronder New York, Beverly Hills en Miami. Nederland doet hier helaas niet aan mee! Je zult dus toch echt een trip moeten maken naar het buitenland, wil je hier gebruik van maken…