Louis Vuitton ontwerpt tas voor WK 2014

Wie denkt dat voetbal en fashion niets met elkaar te maken hebben, heeft het mooi mis! Modehuis Louis Vuitton heeft namelijk speciaal voor het WK van 2014 een tas ontworpen waarin de wereldcup netjes kan worden bewaard.

Een fashionable World Cup

Met steeds meer modebewuste voetballers op ’t veld, is een speciale it-bag voor de belangrijkste trofee van het jaar natuurlijk op z’n plaats. Louis Vuitton weet naast alle WK-aandacht zich toch nog te betrekken bij het spel.

Louis Vuitton ontwerpt tas voor WK 2014. Modehuis Louis Vuitton heeft een speciale trofee tas voor de WK cup van 2014 ontworpen. Bekijk nu.

Trofee tas

De tas is voorzien van het iconische LV logo en is speciaal bedoeld voor de Fifa Wereldcup- winnaars van 2014 maar dan natuurlijk wel op z’n chiquest. Op maat gemaakt door het Franse modehuis, kan de winnende ploeg in stijl genieten van zowel de cup als de fashionable opbergtas. De tas is speciaal gemaakt voor de World Cup van 2014, de winnende ploeg krijgt er dus eigenlijk nog een trofee bij. De tas kan zowel van voren als van boven worden geopend waarna de trofee makkelijk eruit- en erin gezet kan worden. Het is overigens niet de eerste keer dat Louis Vuitton samenwerkt met Fifa. In 2010 bundelden de twee giganten ook al de krachten.