Sophia Webster werkt samen met Revlon

De Britse shoe designer Sophia Webster heeft in samenwerking met beauty gigant Revlon een schoenencollectie ontworpen geïnspireerd op lipsticks van het make-up merk. Sophia ontwierp een exclusieve collectie voor Revlon’s ColorStay Ultimate Suede lipsticks. Het resultaat? Een collectie om te zoenen!

Alles over Sophia Webster en Revlon. Sophia Webster werkt samen met Revlon. Bekijk hier de leuke collectie geïnspireerd op lipsticks van Revlon.

Kiss me!

Sophia is gek op felle en opvallende matte lipsticks. Deze samenwerking met Revlon was dus volgens haar onvermijdelijk.  De collectie bestaat ui 7 paar schoenen die ieder geïnspireerd zijn op een lipstick uit de Revlon’s ColorStay Ultimate Suede collectie. Ook de schoenen hebben ieder een aparte naam die je meteen doen watertanden. Met namen als Mimi Kiss Me, Kiki Kisses, Liza Get Lippy 1 & 2, Millie Mwah, Loren Pout and Lulu Red Lips is de collectie niet te missen!

Bestellen

Hebben? De schoenen zijn verkrijgbaar op basis van het made-to-order principe. Dat betekent dat de schoenen worden gemaakt op het moment dat de bestelling wordt geplaatst. Houd er wel rekening mee dat het ongeveer 6 tot 8 weken duurt voordat de schoenen worden geleverd. Je bent in ieder geval uniek en origineel met een paar lipstick heels van Sophia! Dat is één ding dat zeker is! Meer weten? Neem dan even een kijkje op de persoonlijke website van Sophia Webster. Hier staan alle modellen en kleuren nog eens uitgebreid beschreven.