Rita Ora in Louboutins

Zangeres Rita Ora staat bekend om haar hoogblonde coupe, knalrode lippen en haar sexy looks. Blijkbaar had ze een beetje genoeg van haar uitdagende stijl en besloot op de masculiene tour te gaan.

Men fashion

Geheel in een Le Smoking en een nieuwe haircut werd Rita gespot in haar menswear outfit. De diva droeg een pak van Alexandre Vauthier en een 3- kleurige derby schoen van Louboutin. Items geïnspireerd op herenmode gaan we veel zien aankomende winter. Denk bijvoorbeeld aan het pak zoals Rita draagt, maar ook truien en sweaters afkomstig uit de garderobe van je hubby zijn hot dit najaar. Meer weten over de winter trends op het gebied van schoenen? Lees dan hier even verder.

Wat betreft schoenen worden loafers, ballerina’s en derby’s ook tot de schoenenkast van de moderne vrouw gerekend. Naast een paar stiletto’s moet je kunnen afwisselen met een paar platte schoenen. Rita Ora laat perfect zien hoe je dat het beste kunt doen. Ondanks dat haar outfit veel mannelijke invloeden heeft, zorgt ze ervoor dat haar vrouwelijkheid tot uiting komt in haar kapsel en rode lippen. Ook haar opvallende nagellak keuze laat zien dat Rita houdt van een feminine touch. Ondanks alles is haar outfit & look gewaagd: je moet als echte fashionista wel lef hebben! Wat vind jij? Zou jij dit stijltje aandurven?