Glow in the dark met New Balance sneakers

Ben je nog opzoek naar nieuwe sportschoenen voor deze donkere dagen? Dan zou ik even een kijkje nemen bij New Balance. Het schoenenmerk heeft namelijk wel een hele bijzondere schoen op de markt gebracht namelijk een ‘Glow in the dark’ sneaker! 

Ready set glow

De glow in the dark sneakers: ook wel de Fresh Foam 980 reflector genoemd, zijn echte sportschoenen. Ze zijn dus speciaal bedoeld voor het hardlopen en niet om normaal op te lopen, al kan het natuurlijk wel, want de schoenen zijn fashionable genoeg! De sneakers hebben een speciale zool en voelen zo zacht dat het lijkt alsof je op wolkjes loopt. Toch biedt de speciale zool een goede ondersteuning en is het dus niet slecht voor je voeten. De ademende stof aan de bovenkant zorgt voor een ‘windje’ in je schoenen. 

New Balance Fresh Foam 980 sneakers: Glow in the Dark. Deze New Balance sneakers : de Fresh Foam 980 geven licht in het donker tijdens hardlopen.

Fresh Foam 980

De zwarte Fresh Foam 980 heeft een witte zool met groene, roze en gele ‘vlekjes’. Op de bovenkant van de schoen zit een stippenpatroon, wanneer hier licht op schijnt reflecteert het, waardoor jij duidelijk zichtbaar bent in het donker! Met deze schoenen ben jij sowieso classy in black! 

Prijs 

Wil je deze limited edition shoes hebben? Dan moet je €130 neertellen voor deze sportieve musthave.