Solange x Puma: sneakercollectie

Solange Knowles staat bekend om haar levendige, maar klassieke stijl. De zangeres, die vorige week nog in het huwelijksbootje stapte, zet alweer de volgende stap in haar carrière. En die volgende stap is een tweede sneaker collectie in samenwerking met Puma. Het is overigens niet de eerste collectie van Solange voor Puma, eerder werkte de twee al samen aan een eerste sneakercollectie.

Solange x Puma

Nauwelijks een week getrouwd en dan al weer hard aan het werk; Solange heeft geen rust. Maar aan haar Instagram kiekjes te zien, vindt de singer turned designer dat helemaal niet erg. Daar uploadde ze diverse snapshots van haar Wild Wonder collectie, de tweede sneaker lijn die ze in samenwerking met Puma ontwierp. En daar blijft het niet bij: na Wild Wonder zal gauw een nieuwe collectie (Behind the Bazaar) volgen. 

Wild Wonder

Wild Wonder is tussen 28 november en 13 december wereldwijd te koop bij geselecteerde winkels. Als we Kicks On Fire -website voor sneakerlovers- moeten geloven, dan moet je er snel bij zijn. De vorige collectie van Solange, Girls of Blaze, was namelijk binnen een paar uur uitverkocht. 

Solange Knowles x Puma: sneakercollectie Wild Wonder. Alles over de sneaker collectie van Solange x Puma: De Wild Wonder collectie. Bekijk hier en shop.

Puma sneakers

Wild Wonders zal zich richten op twee iconische Puma modellen: de klassieke Puma Suede sneaker en de geliefde XT2. “Ik kon niet wachten om aan de slag te gaan het suède model” ,zegt de zangeres. Hetzelfde geldt voor de XT2 variant. “Ik ben gek op het silhouet van de XT2” zegt ze. “Het is een goede sportschoen die niet tekort doet aan de kledingstijl, vooral als je een nachtje uit gaat met vriendinnen om te dansen!”

Solange Knowles x Puma: sneakercollectie Wild Wonder. Alles over de sneaker collectie van Solange x Puma: De Wild Wonder collectie. Bekijk hier en shop.

Colourful

En net zoals Solange, is Wild Wonder een kleurrijke collectie. Het mooie aan de sneakers is dat alles precies matcht, ook al zou je de kleuren zelf niet zo snel kiezen. De newlywed koos de kleur aquagroen als haar uitgangspunt en mixte die met opvallende prints wb kleuren als geel, blauw en roze. Het is niets wat we van Puma gewend zijn, maar juist wel van Solange!

Solange Knowles x Puma: sneakercollectie Wild Wonder. Alles over de sneaker collectie van Solange x Puma: De Wild Wonder collectie. Bekijk hier en shop.

Stijlicoon

Het is algemeen bekend dat Solange van mode houdt en wordt gezien als een waar stijlicoon. Ze is een bekend gezicht bij Fashion Week. Een carrière als modeontwerper is dan ook absoluut voor haar weggelegd. Mevrouw Knowles-Ferguson is nog lang niet klaar met Puma, maar zal voorlopig haar designerstoel even moeten delen met Rihanna. De zangeres, die een inspiratie is voor veel vrouwen – en regelmatig gekopieerd wordt, zal binnenkort haar gevoel voor stijl vastleggen in de ontwerpen van Puma. Tenminste, als we bepaalde bronnen moeten geloven. Die beweren dat de Diamonds zangeres ook een collectie voor Puma gaat ontwerpen. Maar voor dat zover is, kunnen we nog even uitkijken naar de Wild Wonder collectie van Solange.