3D Jeremy Scott Adidas Wings sneakers

Jeremy Scott weet zichzelf keer op keer te overtreffen. Het is algemeen bekend dat de hoofdontwerper van Moschino een vast gezicht is aan de tekentafel van Adidas. En zodra die twee samenkomen, weet je dat er iets fantastisch gaat komen. Dat geldt nu ook voor het allernieuwste ontwerp in de Jeremy Scott Wongs serie. Maar dames sorry! Deze is voor de heren!

Jeremy Scott Addias Wings 3.0

De Adidas Originals schoen, wordt gepresenteerd onder de naam Jeremy Scott Wings 3.0. Je kunt het eigenlijk zien als een geupgrade versie van de vorige schoenen. En zo ziet ‘ie er ook uit. Het ontwerp lijkt op de laatst opnieuw uitgebrachte zwarte JS Wings, waar we een tijdje geleden over hadden bericht.

3D Jeremy Sott Adidas Wings sneakers. Alles over de Jeremy Scott Adidas sneakers: het 3D wings design voor heren. Zwarte lak sneakers. Bekijk hier.

Sneakers

Het nieuwe ontwerp, dat rond de €200 euro al kosten, behoudt dezelfde kleur, en is alleen in de high top variant verkrijgbaar. Het materiaal is helemaal anders: we kunnen niet met zekerheid zeggen wat het is, maar waarschijnlijk is er gebruikt gemaakt van lakleer. Jeremy Scott heeft ditmaal de vleugels echt tot leven gebracht, ze zijn helemaal 3d. De heftige vleugels, die een beetje mat ogen, zijn mooi in combinatie met de rest van de shiny schoen.

3D Jeremy Sott Adidas Wings sneakers. Alles over de Jeremy Scott Adidas sneakers: het 3D wings design voor heren. Zwarte lak sneakers. Bekijk hier.

I believe I can fly 

De schoenen zijn al een tijdje te koop, alleen is het niet echt duidelijk of de schoenen ook te bestellen zijn in Nederland. Diegenen die er daarom echt fly bij willen lopen, adviseren we om de dichtstbijzijnde Adidas winkel te bezoeken.