Solange draagt Stuart Weitzman op bruiloft

Solange Knowles maakte met haar bruiloft vele tongen los, en zette waarschijnlijk ook een paar trends op het gebied van bridal fashion. Haar outfits mochten dan wel the talk of the town zijn, maar de schoenen waren die dag net zo belangrijk. Het zusje van Bee droeg namelijk de Stuart Weitzman Nude Sandals. Een paar schoenen die we niet vaak voorbij zien komen. 

Comfort

De dag begon al goed toen de zangeres samen met hubby/ videoclipregisseur Alan Ferguson op de bruiloft arriveerde op een – jawel – fiets. Solange, die niet bang is om te experimenteren met haar looks, droeg een opvallend mooie ivoorkleurige jumpsuit van Stephane Rolland. De keuze voor een jumpsuit was natuurlijk snel gemaakt: fietsen met een jurk gaat natuurlijk niet zo makkelijk. Hetzelfde geldt voor de schoenen. Fietsen met hakken is wel mogelijk, maar allerminst comfortabel. Het is eigenlijk heel onhandig en soms zelfs gevaarlijk. 

Celebs love Stuart

Dat was het punt waar Solange Knowles en Stuart Weitzman elkaar tegemoet komen. Stuart Weitzman is een merk dat bekendstaat om zijn eigenheid, net zoals Solange. Het is een veel gedragen schoen onder de celebrities: Blake Lively en countryster Taylor Swift zijn fan van het Amerikaanse merk. Ook Kate Middleton is meerdere malen gespot in een ontwerp van Stuart Weitzman.

Solange meets Stuart

Het opvallende aan de Stuart Weitzman Nude Sandals van Solange is dat ze helemaal wit zijn. De celebrity droeg ook nog eens de versie met kleine hak; dat exemplaar is online moeilijk te vinden in de witte kleur. Online is de Nude Sandal met een hak van tien centimeter zo’n €320 euro. Het ontwerp met de kleine hak is zo’n €307,20 euro.

De stijl van Solange 

Het is mooi om te zien hoe de zangeres alles op haar eigen manier gedaan heeft. De styling, de locatie: alles klopte en was totally Solange. Wij prijzen de zangeres om haar gedurfde stijl, maar vooral om haar liefde voor Stuart Weitzman!

River Island 

Ook een pump scoren in de stijl van Stuart Weitzman? Kijk dan eens bij River Island. Daar heb je al gauw een mooi paar voor rond de €60 euro.

Foto: Pixabay