Miss J Alexander lanceert schoenencollectie

Grootheden als Tyra Banks en Naomi Campbell kwamen bij hem langs voor advies en beginnende modellen deden hun eerste catwalk stapjes onder zijn begeleiding. We hebben het natuurlijk over J. Alexander aka Miss J!

En omdat Miss J ons niet een voor een kan helpen met onze walk, heeft het voormalig model een schoenencollectie ontworpen die in december wordt gelanceerd!

Van laag naar hoog

Het motto is ‘From flat to heel, with the same look and heel’. Dat is eigenlijk het enige wat we weten van de collectie. Voor de rest staat er niet veel informatie op de site. Het enige wat je kan doen is je gegevens achterlaten, zodat je ‘als eerste’ op de hoogte wordt gehouden van de ontwikkelingen van de collectie!

Sneak peak

Maar zodra je de meest beroemde catwalkcoach van Parijs op Twitter opzoekt, vind je een foto met het bijschrift ‘Sneak peak from the photoshoot form y new shoe line – Excited!!! Subscribe for the launch”.

Miss J Alexander lanceert schoenencollectie. Coach America's Next Topmodel Miss J Alexander lanceert eigen schoenencollectie. Bekijk de sneak peak.

Twitter/ Miss J

Voorproefje

De foto is interessant, die geeft ons namelijk een kleine voorproef van wat we kunnen verwachten van het excentrieke jurylid van America’s Next Topmodel. Het jurylid, dat in 2012 werd ontslagen, maakte in 2014 weer zijn debuut in de Amerikaanse realityshow. Kenmerkend voor Miss J is het feit dat hij vaak zijn eigen kleding maakt en tijdens de eliminatie ronde draagt. Je kunt zijn stijl omschrijven als vrouwelijk en een beetje drag. De catwalkcoach droeg in ANTM vaak rokjes, jurken, maar vooral hakken.

Pumps

Terug naar de schoenen. Op de Twitterfoto zie je een pump gehuld in twee kleuren. Zwart en wit. Het is niet duidelijk te zien of het om een grafische print gaat of om een koeienprint. Verder zien we wat rode details inde vorm van straps. Nog een belangrijk detail is de hoogte van de hak. Die is niet heel hoog, wat best verrassend is. Wilt de modellencoach ons hevige voetenpijn besparen? Wij zijn erg benieuwd naar de rest van de collectie!