Wintermode 2013: Leuke schoenentrends

De nieuwe wintermode van 2013 is divers, vrolijk en een explosie van kleur. Denk aan contrasterende materialen, multicolor en veren. We kunnen er dit najaar niet omheen! De army trend is ook terug van weggeweest en mag weer uit de kast worden getrokken. Kortom, de winter van 2013-2014 is één groot modefeest en een grote inspiratiebron.

De schoenen trends van dit najaar hebben we al eerder besproken. Maar toch zijn er een aantal microtrends die ook noemenswaardig zijn. Benieuwd?

Geometrisch

Een mix van verschillende materialen en kleuren die ook wel door patchwork techniek leidt tot de meest geweldige designs! Schoenen van onder andere Tom Ford en Louboutin hebben een geweldig geometrisch patroon in de collectie.

Wintermode 2013: Leuke schoenentrends. Ontdek hier de wintermode 2013: alle leuke schoenentrends op een rij vind je hier. Lees er alles over.

Multi-colour

Vrolijk en uitbundig zijn de multicolour schoenen van Nicholas Kirkwood, Gianvito Rossi en Erdem. Multi-colour is hot en wordt deze winter gebruikt als statement piece.

Army look

De militaire look is terug van weggeweest, met name army boots en high heels mogen dit najaar weer. GEinspireerd op het leger maar dan met een feminine touch. Onder andere Michael Kors, Gianvito Rossi en Christopher Kane rocken de army trend.

Dierenprint

Dierenprintjes: ook dit jaar kunnen we er niet om heen. Slangen, tijgers en panters vormden dit seizoen een grote inspiratiebron voor designers als Nina Ricci, Hogan en Gianvito Rossi. Felle kleuren maar dan op een elegantie manier. We love it!

Verenfestijn

Veren werden vroeger vooral gebruikt op hoeden. Maar met The Great Gatsby als inspiratiebron zien we deze nu ook terug op jurkjes, rokjes en schoenen. Ontwerpers als Gianmarco Lorenzi en Aquazurra laten zich inspireren door de roaring twenties. 

Wintermode 2013: Leuke schoenentrends. Ontdek hier de wintermode 2013: alle leuke schoenentrends op een rij vind je hier. Lees er alles over.