SJP’s nieuwe schoenencollectie herfst 2014

De nieuwe SJP schoenen collectie zal al je Carrie Bradshaw dromen vervullen! De Sex & The City diva heeft net weer een nieuwe collectie onthuld bij de Amerikaanse retailer Nordstrom. De elegante schoenencollectie is zowel geschikt voor overdag als ’s avonds en alle momenten daar tussenin. Een aantal modellen hebben erg veel weg van de stiletto’s die Sarah Jessica Parker droeg in haar rol van Carrie Bradshaw.

Number 2

De tweede collectie zal net als de eerste een hele nieuwe horde fans aanspreken en we kunnen nu al niet wachten tot deze in de winkel ligt. Helaas moeten wij het doen met het online kanaal van Nordstrom aangezien we geen vestiging hebben van dit warenhuis in ons kleine Nederland.

Designs 

De herfst collectie bestaat dit keer ook uit wat meer praktische designs. Denk hierbij aan suède boots met een iets lagere hak. Maar er zijn natuurlijk ook party shoes die tot de collectie behoren: hello kerst en Oud & Nieuw! De verschillende kleuren gaan perfect gepaard met een paar zwarte pantykousen en een glitter & glamour jurk. Ook de namen van de schoenen werken aanstekelijk. Wat te denken van een Mary Jane pump onder de naam ‘’Carrie’’ en een laars met de naam ‘’Patricia Field’’, de geroemde styliste van SATC.