Heidi Klum ontwerpt voor New Balance

Heidi Klum is het nieuwe gezicht van sneakermerk New Balance. Het topmodel gaat samenwerken met het label voor een nieuwe active wear lijn voor de herfst van 2014. Het America’s Got Talent-jurylid richt zich speciaal op yoga en fitness fanaten.

Collectie

En dat in de vorm van leuke dierenprints, moody tinten en scherpe details voor een echte on trend collectie. De langbenige blondine beschrijft de lijn als een met een sterke streetwear vibe. Denk aan cut out stoffen en kleuren als neon geel en kastanjebruin voor een fashion forwarded en edgy look. De collectie is breed en divers: van bomberjackets en hoodies  tot fitnesskleding, tank tops, capri’s en coole tees.

Heidi Klum voor New Balance. Lees hier alles over de collectie van topmodel Heidi Klum voor sneakermerk New Balance. Kleding en schoenen. Lees nu!

Sneakers 

Aangezien het om New Balance gaat mogen de schoenen natuurlijk niet ontbreken. Naast kleding worden NB’s signature sneakers- de 890v4 hardloopschoen en 715 training schoen- ondergedompeld in Heidi’s stijl. De collectie van het topmodel is momenteel te koop via de online shop van New Balance. Prijzen variëren van 25 euro tot 75 euro.