Shoppen bij Nelly.com

Nelly.com is de grootste online fashion winkel van Noord-Europa voor modebewuste jonge vrouwen en mannen. Nelly.com heeft een ruim assortiment van rond de 800 merken en heeft elke dag weer wat nieuws voor je in voorraad. Nelly.com heeft naast bekende merken als Converse, Ralph Lauren, Primeboots ook eigen designmerken als NLY Trend en NLY Shoes. We love it!

Mode en fashion

In het assortiment van Nelly.com vind je naast een geweldig aanbod aan schoenen ook kleding, accessoires en schoonheidsproducten op het gebied van mode en fashion.  Schoenen zijn er in alle maten, kleuren en merken. Wil je een loafer of een laars, een ballerina of een pump, sandaaltjes of pantoffels, het is er allemaal voor je. Pick your choice of G-Star, Hunter, Converse of Nike. Voor een leuke aanbieding kijk je even in het Sale menu en je ziet gelijk of er wat voor je bij zit en welk voordeel je hebt. Natuurlijk vind je hier ook de laatste mode trends van 2013. Als je bij Nelly.com shopt, weet je dat je er up to date bijloopt!

Mode en fashion shoppen bij Nelly.com. Lees hier alles over shoppen bij Nelly.com. Musthaves, wannahaves, mode en fashion koop je hier! Lees ’t hier!

Online shoppen

Kijk dus snel op www.nelly.com en meld je aan als lid. Het is daarna heel makkelijk om bestellingen te plaatsen. Heb je je bestelling eenmaal betaald dan worden de artikelen zo snel mogelijk per Selektvracht/DHL  naar je toegestuurd. Nelly.com rekent een bedrag van € 4 aan verzendkosten.  Plaats je echter binnen twee weken weer een bestelling dan hoef je geen verzendkosten te betalen voor de nieuwe bestelling. Op dit moment draait er en actie waarbij voor verzendingen binnen Nederland geen verzendkosten betaald hoeven te worden. Wees er dus snel bij want dit is weer een voordeeltje. Online shoppen was nog nooit zo makkelijk!

 

Retourneren

Ben je om een of andere redden niet tevreden over een artikel dan kun je het binnen 14 dagen terugsturen naar Nelly.com. Als je het artikel bij Selektvracht/DHL afgeeft hoef je geen verzendkosten te betalen. Gebruik je een andere vervoerder dan betaal je uiteraard wel verzendkosten. Krijgt Nelly. com het artikel in goede staat terug dan word je betaling zo snel mogelijk teruggestort.

Mode en fashion shoppen bij Nelly.com. Lees hier alles over shoppen bij Nelly.com. Musthaves, wannahaves, mode en fashion koop je hier! Lees ’t hier!

Nelly.com op Facebook

Wat let je om eens een kijkje je te nemen bij deze internetwinkel. Je zult zien dat er heel leuke dingen te vinden zijn. Een keus is snel gemaakt uit het enorme assortiment. Kijk ook even op de Facebook pagina van Nelly.com en dan zal je zien dat er heel veel goede reacties zijn. Bestel snel dan kun je gaan genieten van weer een paar nieuwe schoenen. The choice is yours.