De Hipste Kinderschoenen

De zomervakanties zijn weer lekker begonnen! En wat hebben we een geluk met dit zalige weer. Helemaal perfect om de zomer in eigen land te besteden. Lekker naar het strand of in de tuin liggen bijvoorbeeld. Je moet natuurlijk eerst even lekker uitrusten, maar als je wat luie dagen hebt gehad en toch een tijdje vrij hebt is het misschien tijd voor een zomer opruiming. Lekker even je eigen kast doorgaan om te kijken welke kleding en schoenen je nog draagt en welke niet. En als je dan toch bezig bent dan kan je ook even met de kiddo’s hun kledingkast doorgaan. Zo krijg je weer wat ruimte en kunnen er ook weer wat nieuwe spullen bij! Je wil natuurlijk wel dat je kinderen het nieuwe schooljaar ingaan met wat nieuwe leuke kleertjes. Zeker nu het uitverkoop is, zoals op bijvoorbeeld Jayno.nl of Zalando. Om je op weg te helpen geven je wat tips voor de hipste kinderschoenen.

Meisjesschoenen

Bij meisjesschoenen zien we op het moment heel veel pastelkleuren. Bijvoorbeeld blauw of lila. Het handige van pastelkleuren is dat het altijd schattig staat en dat het perfect te combineren is met zomerse outfits. Als tweede worden er veel witte schoenen gespot met een printjes erop. Denk bijvoorbeeld aan bloemen, hartjes of verschillende dieren.

Jongensschoenen

Bij de jongens zijn unicolor sneakers helemaal populair. Een mooie kleur donkerblauw bijvoorbeeld, of fel geel als je een beetje lef hebt. Een witte sneaker zien we, net als bij volwassenen, ook als een veel gedragen schoen momenteel. Je kan bijvoorbeeld leuk dezelfde schoenen als je kind kopen, dan matchen jullie helemaal. We zien als laatste ook veel sportieve schoenen, bijvoorbeeld sneakers met felle kleuren. Denk dan ook niet alleen een unicolor sportieve schoen, maar een combinatie van felle kleuren.