Shop tip: Friis & Company enkelbooties

Nog opzoek naar een paar stijlvolle herfst booties? Dan moet je eens een kijkje nemen bij het eigenzinnige label Friis & Company. Het Deense merk weet ons zes keer per jaar te verrassen met een groot en veelzijdig aanbod van verschillende bijzondere accessoires. Denk tassen, schoenen maar ook sieraden met een fashionable twist! Onze redactie stuitte op deze leuke bruine booties die perfect passen bij het typische herfstweer van dit najaar.

Eyecatchers

Deze eyecatchers zijn versierd met een subtiele strik aan de zijkant, maar hebben ook een niet zo bescheiden hak van maar liefst 12 cm. Je moet dus wel een goede hakkendraagster zijn, wil je kunnen paraderen op deze Janine booties van Friis & Company. De laarsjes kosten € 144,95 en zijn een echte must voor je schoenenkast!

Mode najaarstrend

Dit seizoen zijn enkellaarsjes niet weg te denken uit het modebeeld. Naast hoge knielaarzen zien we enkelbooties terugkomen in verschillende vormen: van een puntige tot een ronde neus en van hoge hakken tot kitten heels. Maar ook op het gebied van kleuren en prints wordt er volop geëxperimenteerd met het enkellaarsje. Laat je dit seizoen verrassen en maak je eigen keuze!