Hotspots voor de fashionable wereldreiziger!

Ken je dat probleem? Hak kapot in een wild vreemd land en het enige dat jou nog rest is een paar nieuwe schoenen kopen? Gelukkig is dat probleem vanaf vandaag verleden tijd! Een snelle stiletto fix terwijl je in Hongkong zit? Een adresje voor je kapotte tas in Sydney of een hotspot tip voor je broken Louboutins in Londen? Hieronder vind je alle hotspots op een rij voor al je schoenen en tassen!

Londen

Balen als de hak van je lievelings Louboutins midden in je Oxford Street shopping sessie afbreken. Een probleem? Nee hoor! Bij Cobbler (wat letterlijk schoenmaker betekent) kun je terecht voor al je kapotte (designer) schoenen. Met vaste klanten als Grace Jones en Kate Moss ben je bij Cobbler zeker aan het goede adres!

Bastien Gonzalez

Niet alleen je schoenen hebben zo nu en dan een opknapbeurtje nodig, ook je voeten moeten af en toe eens worden verwend. Bij Bastien Gonzalez (Cadogan Gardens 11) herstelt de schade, zodat je weer snel kan rondlopen in die leuke (open) schoenen! 

Blossom & Browne Sycamore

Voor de reparatie van je handtas ga je naar Blossom & Browne Sycamore. Deze Engelse zaak heeft ook een stomerij waar de Londense film- en theater industrie dankbaar gebruik van maakt. 

Hong Kong

Het stadsleven is hectisch in Hong Kong. Als je schoenen daar de dupe van zijn, dan is er een adres waar je absoluut heen moet: The Groom Shoes. Deze zaak, heeft duizenden schoenen weten te redden van vrouwen in Hong Kong. The Groom Shoes is snel en is hartstikke betaalbaar! 

Zhou Feng

Hong Kongs ‘handtassen dokter’ Zhou Feng heeft oog voor de beste kwaliteit leer die je tas nodig heeft, mocht het leer aan vervanging toe zijn. Na de reparatie krijg je je tas terug zonder reparatie sporen! Het mooie is dat Zhou Feng milieuvriendelijk te werk gaat: al het materiaal wordt gerecycled. 

Mandarin Oriental

Last van nagels die telkens afbreken? De spa van het Mandarin Oriental hotel heeft maar vijftien minuten nodig om de schade te herstellen. 

New York

The city that never sleeps! Een stad waar de benenwagen hét transportmiddel is. Een schoenen hotspot of een tip voor je tassen is dan wel op z’n plaats!

Leather Spa

Een tripje naar Leather Spa is het echt waard als je wilt dat je hakken goed verzorgd worden. Modehuizen als Jimmy Choo, Fendi en Gucci sturen hun klanten naar Leather Spa; je schoenen liggen dus echt in goede handen. 

Madame Paulette

Die ene hardnekkige vlek in je witte overhemd? De speciale wasservice van Madame Paulette haalt die er zo uit. Chanel en Valentino zijn al heel lang klant bij deze wasserette. Zelfs Anna Wintour is vaste klant bij Madame Paulette! 

Artbag

Voor kapotte risten en kwijtgeraakte kwasten ga je naar Artbag. Wekelijks repareert het kleine team meer dan 100 tassen per week. Er wordt wel eens gezegd dat Artbag de veiligste plek is voor je Birkin bag!

Parijs

Ook als je in de stad van de liefde bent, kan er het een en ander misgaan. Gelukkig ben je met deze hotspots weer zo op de been!

Minuit Moins

De Parijse schoenenmaker Minuit Moins 7 heeft nauwe banden met modelabel Christian Louboutin. Er wordt zelfs beweerd dat de hoofdontwerper nauwe banden heeft met Minuit Moins 7.

Jean-Paul Moureau

Als je echt last begint te krijgen van je voeten, dan kan je het beste even langsgaan bij Jean-Paul Moureau. De voetspecialist is een expert in helende massages. Niet overtuigd? Doe dan even navraag bij de oud-president van Frankrijk, Nicolas Sarkozy. 

Pouyanne

De familie Pouyanne opende in de twintigste eeuw een zaak die het leven van veel Parijse couturiers veranderde. De stomerij kreeg het vertrouwen van Coco Chanel: alleen zij mochten haar kleding wassen.