Rihanna als Medusa voor GQ Magazine

Dat Rihanna een kameleon is op het gebied van transformaties, is inmiddels bekend. Maar voor het 25 jarig jubileum van GQ Magazine trok Riri alles uit de kast en kroop in de huid van de Griekse godin Medusa.

Insssssstagram

Op haar Instagram pagina onthulde Rihanna een aantal foto’s uit de shoot met GQ Magazine. Alleen gehuld in een naakt kostuum en heel wat kronkelende slangen om haar heen, weet Rihanna iedereen weer te shockeren. Slangen op haar hoofd en sissend rondom haar lichaam, Riri deinst nergens voor terug! Maar dat shockeren één van haar kwaliteiten is, zal niemand zijn ontgaan. Eerder deze week veroorzaakte Riri ook al opschudding door haar fotoshoot bij een moskee in Abu Dhabi.

Medusa

In samenwerking met de legendarische Damien Hirst werd er gekozen om Riri neer te zetten als Medusa. Met een kapsel van kronkelende slangen op haar hoofd en een paar duivelse ogen siert Rihanna de cover van GQ. We zijn inmiddels allemaal bekend met Riri’s controversiële stijl, maar deze cover is een geheel ander niveau van gevaarlijk!