Een modeveiling die je moet bezoeken!

Ben je een grote fan van haute couture en topdesigners, maar laat je portemonnee het gewoon niet toe? Breng dan op zaterdag 26 oktober een bezoek aan de modeveiling met topstukken van fashiongoeroe Joke Veeze. De collectie bevat onder meer items van Chanel, Dolce & Gabbana en Pauw.

Haute Couture is niet duur!

Voor het eerst verandert de Akademie Vogue op zaterdag 26 oktober in een veilinghuis. Dan vindt namelijk de grootste modeveiling plaats aan de Rozengracht in Amsterdam. Denk designerkleding, schoenen en accessoires voor een prikkie. Een must visit voor de echte Fashionjunk!

Joke Veeze

Joke Veeze is een begrip in modeland. Ze werkte vanaf 1988 25 jaar lang als directrice van de particuliere modeopleiding Akademie Vogue in Amsterdam. In de jaren 80 begon Joke met haar verzameling van high end designers als Chanel, Dries van Noten en Issey Miyake. Bij Joke stond kwaliteit, de stof en het design van het item hoog in het vaandel. Meuk hoef je op deze dag dus niet te verwachten, maar wel veel leuke prijsjes! En wie denkt dat het alleen om maatje 36 gaat, heeft het mis. De kledingstukken lopen van maat 36 t/m 40.  De veiling bestaat maar liefst uit 750 items, voor iedere smaak en ieders portemonnee wat wils dus!

Kijken, kijken niet kopen

Op 23, 24 en 25 oktober  worden er drie kijkdagen georganiseerd waarbij bezoekers de items van dichtbij kunnen bewonderen. Houd een echte Chanel Jumbo tas vast of pas dat ene jasje van Valentino. In de avonden worden mini modeshows georganiseerd waarin verschillende topstukken worden getoond. Alleen dat al is de moeite waard!

Gratis en online

De toegang voor de kijkdagen en de veiling is gratis. De gehele collectie is ook online te bezichtigen met de bijbehorende prijzen. Zo weet je meteen waar je aan toe bent! Via de website van het veilinghuis Gavelers kun je alvast de stukken bekijken.