Givenchy’s Riccardo Tisci x Nike

De geruchten zijn waar! Creatief directeur van modehuis Givenchy- Riccardo Tisci- gaat een samenwerking aan met sportgigant Nike. Op Instagram plaatste het brein van Givenchy een sneak peak van de samenwerking tussen de twee.

Givenchy’s Riccardo Tisci werkt samen met Nike. Alles over de samenwerking tussen Nike en creatief directeur Riccardo Tisci. Ontdek alles hier.

Street chique

Dat Riccardo een passie heeft voor street chique mag wel duidelijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan zijn hit van afgelopen seizoen: de Bambi sweater. Of wat dacht je van de Rottweiler van Givenchy een aantal jaar geleden. Het op de kaart zetten van nieuwe it-items is dus niet vreemd voor het eigenzinnige modehuis. Een samenwerking met Nike lag dus op de loer. Maar dit keer gaat het om schoenen.

Riccardo Tisci’s footwear

Het creëren van de meest mooie schoenen is iets wat in de gouden handen ligt van Riccardo. Zijn schoenen zijn net als zijn kledingitems stuk voor stuk een hit. Het zal ons dus niets verbazen als de Nike sneakers met een vleugje haute volgens Riccardo een regelrechte hit worden.

Givenchy’s Riccardo Tisci werkt samen met Nike. Alles over de samenwerking tussen Nike en creatief directeur Riccardo Tisci. Ontdek alles hier.

Converse All Star

Samenwerken met een streetwear brand is overigens niet vreemd voor Tisci. In 2011 werkte de designer al samen met Converse en ontwierp een zwarte All Star high top sneaker met dierenprint. We kunnen in ieder geval niet wachten op de collectie.