Gespot: skelet loafers. Musthave of misser?

Ach ja wat moeten we van deze schoenen zeggen! De ene na de andere rare schoen wordt gespot door onze redactie. Na schoenen met tanden en babyschoenen van moedermelk, zijn skelet loafers nu aan de beurt. In Los Angeles zijn ze uitermate populair. Wat vinden jullie?

Loafers

De skelet loafers zijn afkomstig van het schoenenlabel Mara and Mine. De ‘Jem Skull Slipper’ zoals de loafers heten zijn handgemaakt van suède en katoen. Het skelet op de neus is erop geborduurd. Hierdoor zien de loafers er extra chique uit. De binnenkant van de loafers zijn gemaakt van lamsleer en suède voor een extra comfortabel gevoel.  Verder kan je kiezen uit twee kleuren: zwart/zilver en goud/ donkerblauw.  Hebben? Voor een paar skelet loafers betaal je 350 dollar (omgerekend ongeveer 270 euro). En mannen, er is ook aan jullie gedacht! Want de skelet loafers zijn er ook in een heren model.

Gespot: skelet loafers. Musthave of misser? Deze skelet loafers werden door ons gespot! Musthave of mode misser? Wat vind jij? Ontdek het hier!

Celebs

Ook de sterren houden wel van een portie botten.  Onlangs spotte we actrice Julianne Hough op de airport van Londen op een paar skelet loafers. Zo tweette ze ‘London bound with my new @maraandmine rad shoes! #obsessed #Iwantmore #bestsurpriseever from @adetsamuel’

Gespot: skelet loafers. Musthave of misser? Deze skelet loafers werden door ons gespot! Musthave of mode misser? Wat vind jij? Ontdek het hier!

Mara and Mine

Dit schoenenlabel staat bekend om haar uitgesproken en unieke schoenen die zowel overdag als ’s avonds gedragen kunnen worden. Een mix tussen kwaliteit, vakmanschap en originaliteit is waar Mara and Mine voor staat.  Het bijzondere is dat dit label geen high heels verkoopt, maar alleen maar platte schoenen. Dus voor alle stiletto shoejunks, bij Mara and Mine verkoop kan je niet terecht voor een paar killer hakken. Maar ben je nog op zoek naar een paar vrouwelijke en moderne flats? Dan zit je hier goed!