Trend report: stralend witte high heels

Tijdens de Fashion Weeks in Milaan, Parijs en New York stond bij verschillende designers de kleur wit centraal. Als je aan de zomer denkt, denk je aan frisse en vrolijke kleuren. wit hoort daar dus zeker tussen dachten de designers! Calvin Klein, Oscar de la Renta, Michael Kors en Ralph Lauren lieten zich inspireren door het stralende wit. Naast kleding en accessoires zijn witte schoenen helemaal  terug van weggeweest. Denk aan witte high heels, pumps en sneakers. Wit is één van de trends van 2013 en verdient daarom een plekje in het trend report!

Pumps en high heels

Laat je inspireren door stralend wit. Vele bloggers en fashion liefhebbers zijn al besmet en posten regelmatig leuke kiekjes van hun witte high heels en pumps! Het leuke is dat wit met alle kleuren te combineren is. Ook kan je gaan voor drukke prints en glitter. Omdat wit een basiskleur is past het bij alle kleuren en materialen. Ook hoeft deze trend echt niet duur te zijn. Want ook bij de grote winkel ketens als Topshop, Zara en H&M kan je goed terecht voor een paar witte schoenen.

De witte stiletto

Deze zomer draait het allemaal om de witte stiletto. Labels als Alexander Wang, Saint-Laurent en Christian Louboutin hebben in hun nieuwe zomer collectie allemaal een witte stiletto in allerlei soorten. Denk aan witte stiletto’s met slanke silhouetten, naaldhakken en/of puntneuzen.