Rihanna viert Carnaval op Barbados

Tijd voor een break! dacht Rihanna. Ze zet haar Diamond World Tour even op pauze en danst erop los tijdens de carnaval op geboorte-eiland Barbados. Riri plaatste al een aantal foto’s op haar Instagram account over haar sexy outfit. Eén ding weten we in ieder geval zeker als het om Rihanna gaat: less is more!

Strass en sneakers

In een minuscule witte bikini bezaaid met strasstenen feest de Diamonds-diva erop los. Compleet met visnetpanty, hoofdsieraad en veren laat ze zien wie de echte queen is van Barbados. Om het lekker lang vol te houden draagt ze onder haar Carnaval outfit gewoon een paar witte sneakers. Opvallend is ook dat ze haar grijze lokken heeft verruild voor een kort krullend kapsel.

Work hard play hard

Work hard play hard is waarschijnlijk de lijfspreuk van Riri, want op foto’s en video’s is te zien dat ze feest alsof haar leven ervan afhangt. Tot een uur of zes in de ochtend was het dansen, lachen en drinken. Wij geven haar geen ongelijk. Je bent tenslotte maar één keer jong! Toch schuilt er ook een professionele kant in Riri aangezien ze een aantal uurtjes later op tijd bij een fotoshoot op het eiland verscheen. 

Converse All Stars

De tweede dag van het festival draagt Riri een paar zwarte Converse All Stars sneakers onder haar outfit aangezien dansen tot in de late uurtjes op high heels geen aanrader is!