Pedicure tip: de najaarscollectie 2013 van OPI San Francisco

De najaarscollectie van OPI staat in het teken van de Californische stad San Francisco. Met een rijk en warm kleurenpalet lak je zowel je handen als je voeten elegant en chique in de stijl van de westcoast van de Verenigde Staten.

Kleuren

De lijn bestaat uit 12 verschillende nagellakkleuren met ieder een eigen karakter. Tinten als hemels- en zee blauw, grijs en rood geven je genoeg keus en diversiteit. Aangezien San Francisco een populaire toeristische trekpleister is, zijn de kleuren uit de lijn geïnspireerd op beroemde bezienswaardigheden van de stad. Denk aan Chinatown en de Golden Gate Bridge die verwijzen naar de verschillende tinten rood en de kabeltrams die staan voor de bruin tinten in de collectie. Daarnaast werken namen als ‘’ Dining al Frisco’’, ‘’ First Date at the Golden Gate’’ en ‘’ Keeping Suzi at Bay’’ aanstekelijk.

Pedicure tip: de najaarscollectie 2013 San Francisco van OPI. Lees hier alles over deze pedicure tip: de najaarscollectie 2013 van OPI San Francisco.

Liquid Sand

Verder is de collectie aangevuld met drie nieuwe Liquid Sand tinten: taupe, blauw en grijs. De Liquid Sand nagellakjes van OPI zijn nieuw in de vaste collectie van het merk en bestaan uit een fijne korrelstructuur. Deze nagellak droogt mat op en bevat een reflecterende glinstering. Leuk voor de afwisseling!