Priyanka Chopra is het nieuwe gezicht van Guess

Bollywoodster Priyanka Chopra is het nieuwe gezicht van Guess. De voormalig Miss World en actrice gaat de campagne sieren van het populaire label. Priyanka is het eerste bruine model van Guess en zal worden gelanceerd in een wereldwijde campagne van het modemerk. De nieuwe campagne zal vanaf december onder andere worden gelanceerd in top modebladen als Marie Claire, Harper’s Bazaar en de Elle.

Kameleon

In de westerse wereld is Priyanka nog vij onbekend, maar in haar geboorteland India is ze als Bollywood-actrice een grote ster. Voordat ze actrice werd, werd ze in het jaar 2000 bekroond tot Miss World. Maar hoewel het westen nog moet kennismaken met Priyanka geldt dat niet voor de beauty zelf. Priyanka sloeg namelijk eerder de handen in één met niemand minder dan Will.I.Am voor hun duet ‘In My City’. Ze blijkt  dus naast de looks en acteren ook nog eens talent te hebben voor zingen. En als kers op de taart is ze het gezicht van een internationale campagne van een wereldlabel. Need we say more?

Eerste bruine model

Zelf is Priyanka vereert dat ze het gezicht mag zijn van Guess. “Ik ben hun eerste bruine model. Voor een wereldwijd modemerk die hun campagne verplaatsen naar een globale setting, voor mij is het een eer’’.

‘’Guess foto’s zijn zo iconisch. Ze tonen vrouwen als mooi, vrouwelijk , krachtig en toch openhartig . Maar dat ik het volgende Guess meisje zou zijn, was iets dat ik nooit zou hebben gedacht. Maar toen ontmoette ik Paul (Marciano , mede-oprichter van Guess ). Na uitspraken als: ‘’Jij bent het, jij moet hét zijn’’, besloot hij dat ik het nieuwe gezicht ging worden”, aldus Priyanka.

Bryan Adams

De campagne is gefotografeerd door muzieklegende Bryan Adams ,die ook verantwoordelijk is voor de afgelopen drie Guess campagnes. Priyanka was verbaasd over de keuze van de fotograaf, maar nadat ze van de shock was bekomen kwamen er heel wat mooie plaatjes uit. Ook over Bryan is Priyanka lovend: ‘’ “Ik wist niet eens dat Bryan een fotograaf was. Ik kende hem gewoon als een ongelooflijke muzikant en hij is super beroemd in India’’. Wij zijn in ieder geval heel benieuwd naar de foto’s, maar moeten nog even wachten tot december. Het poseren zal overigens niet vreemd zijn voor Priyanka aangezien ze al vele malen op de covers heeft gestaan van verschillende modebladen!

Beeld: Flickr