John Galliano en Kate Moss op de cover van de Britse Vogue

Voor het December nummer van de Britse Vogue staan dit jaar niemand minder dan topmodel Kate Moss en John Galliano op de cover. Het jaar wordt afgesloten met veel reuring en hoe kan dat beter dan met deze twee  grootheden in the spotlight.

John is back!

De langzame terugkeer van John Galliano in de modewereld zal veel stof doen opwaaien. Na zijn-in 2010- anti-semantische tirade die werd vastgelegd op tape,belandde de designer in een neerwaarts spiraal. Na dit optreden werd Galliano op 1 maart 2011 door Dior op staande voet ontslagen en checkte in bij een ontwenningskliniek om van zijn alcoholprobleem af te komen. Maar ‘what doesn’t kill you makes you stronger’ en John sluit zijn negatieve periode af met een knal.

Roaring twenties

De foto’s van Moss en Galliano zijn geschoten door topfotograaf Tim Walker die een magische roaring twenties meets glamour gevoel wist te creëren. Kate en John’s uiterlijk zetten dit gevoel extra kracht bij door hun glamoureuze looks. Zo zit Kate’s haar strak naar achter en wordt dit aangezet met een paar skinny wenkbrauwen. Gehuld in een bontje á la de twenties en een paar donkere lippen ziet la Moss eruit als een personage uit The Great Gatsby. John vult Kate perfect aan en draagt geheel in de stijl van Churchill een hoge herenhoed.