What to wear: Veterlaarzen

Veterlaarzen in de winter? No way zullen velen van jullie denken! Toch gaan we deze schoenen veel zien aankomend seizoen. Designers als Aquazurra, Rupert Sanderson en Jason Wu zijn gek op strappy sandals deze winter. Hoewel deze schoenen niet geschikt zijn voor temperaturen onder nul, kun je ze wel leuk dragen tijdens de feestdagen. En al helemaal als je vertrekt naar de winterzon binnenkort! Benieuwd? Bekijk hieronder een aantal leuke exemplaren!

Shop strappy

Veterlaarzen worden dit jaar gelanceerd in verschillende stijlen. Zowel bij de luxe modehuizen als de Zara’s en de H&M’s liggen de strappy sandals in de schappen. Bekijk hieronder een deel van het aanbod.

What to wear: Veterlaarzen. Bekijk onze what to wear tip van vandaag: Veterlaarzen. Deze laarzen zijn een echte aanvulling op je schoenengarderobe.

How to wear?

Met de feestdagen in het voorruitzicht komen deze schoenen goed van pas. Ze zijn feestelijk, vrouwelijk en elegant. Perfect onder een Little Black Dress of Little White Dress. Een jurkje jou te koud? Ga dan voor een stijlvolle jumpsuits en het show some skin gedeelte komt voor rekening van je schoenen. Ook staan deze schoenen mooi onder een Le Smoking voor naar kantoor. Chique en sophisticated tegelijk!