Premium Quality H&M collectie 2014

Accessoires & kleding gemaakt van een hoge kwaliteit, dat is waar de Premium Quality-collectie van H&M voor staat. Bovendien zijn deze ook nog eens betaalbaar dus als Fashionjunk kun je daar moeilijk ‘’Nee’’ tegen zeggen. Voor de lente van 2014 heeft de Zweedse modeketen een accessoires collectie gelanceerd bestaande uit Premium Quality only.

Premium Quality 

Leren ballerina’s, suède clutches en chunky heels gemaakt van de beste materialen. H&M doet dit seizoen aan betaalbare kwaliteit en dat wordt gevierd met een speciale campagne. Online kun je alle items goed bekijken en meteen shoppen! We zien veel franjes en basic kleuren als zwart, lichtgrijs en wit in de collectie voorbijkomen. Qua schoenen is het aanbod zowel plat als hoog. We zien open leren schoenen voorzien van etnische invloeden zoals franjes en hout. Maar ook goud en poederbeige behoren tot de collectie. Kortom, statement items van goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs. 

Premium Quality H&M collectie 2014. Alles over de Premium Quality H&M collectie van 2014. Schoenen, kleding, it-items  en sieraden van goede kwaliteit.