Espadrilles Rene Caovilla

Dat espadrilles al enige tijd populair zijn, is echte Shoejunks natuurlijk niet ontgaan. De hype begon met de espadrilles van Chanel en inmiddels komen er steeds meer en meer merken bij die aandacht besteden aan dit Spaanse stappertje. Luxe merk Rene Caovilla is daar ook één van en komt dit seizoen met een paar espadrilles versierd met kleurrijke stenen.

Rene Caovilla

De ontwerpen van de designer zijn allesbehalve gewoontjes. Schoenen versierd met strass, steentjes, glittertjes en glimmertjes zijn vaste prik voor het luxe schoenenlabel. Ook de espadrilles worden dit seizoen in een glamourous jasje gehuld.

Espadrilles Rene Caovilla lente zomer 2014. Bekijk geweldige espadrilles van Rene Caovilla. Exclusief en een echte musthave voor de zomer van 2014.

 

Espadrilles

Deze luxe espadrilles versierd met kleurrijke Swarovski stenen zijn afkomstig uit de lente/zomer collectie van het schoenenlabel. Verkrijgbaar in het koraal, turquoise en een chique gember kleur. Rene Caovilla legt dit seizoen de lat hoog. Je moet er wel wat voor over hebben. Prijs 623.06.