Zara Slingback Pumps: musthave zomer 2015

Het is weer tijd voor een leuke musthave! Vandaag hebben we een erg klassieke en hele mooie schoen voor je uitgekozen. We lichten deze monochrome pump voor je uit met een kleurrijke outfit, leuk!

Slingback Pump

Eigenlijk is een slingback pump een schoen met een bandje om de enkel, dat is bij deze niet het geval. We vinden het eerder een soort klomp of muiltje, wat heel erg in is dit schoenenseizoen! Zara heeft dus een goede keuze gemaakt. Door voor de kleuren zwart en wit te kiezen is het een erg makkelijk te combineren schoen. De hak is 10,2 cm hoog en dus van redelijke hoogte. Een voordeel aan de schoen is de brede band die over je voet heenloopt, hierdoor zit je voet namelijk goed vast. Maar misschien het allergrootste voordeel aan deze schoen is de prijs. De schoen kost maar €29,95!

Zara Slingback Pumps: musthave zomer 2015. Alles over leuke slingback pumps van Zara: schoenen voor de zomer van 2015. Ontdek hier alle schoenen en pumps.

Stijltips

We stijlen deze monochrome pumps met een prachtige felgekleurde blouse van de Zara met allerlei kleurtjes en printjes. De blouse heeft een V-hals en gepofte mouwen wat zorgt voor een beetje een hippie-achtige look. Je combineert de blouse met een lichtroze ketting, deze kleur komt namelijk ook in de blouse voor en een mooie zwarte broek. Als tasje kies je voor een mooie witte, simpel maar hij past goed bij de rest van de outfit!

Zara Slingback Pumps: musthave zomer 2015. Alles over leuke slingback pumps van Zara: schoenen voor de zomer van 2015. Ontdek hier alle schoenen en pumps.

Tekst Karlijn van Mil