Peter Pilotto ontwerpt voor budgetketen Target

Wat Karl Lagerfeld, Roberto Cavalli en Isabel Marant hebben gedaan voor H&M, doet Peter Pilotto voor budgetketen Target. In Nederland is Target nog vrij onbekend, maar in de Verenigde Staten is deze keten de grootste retailer na Walmart. Een designercollectie voor deze keten zal dan ook binnen no time uitverkocht zijn, maar gelukkig is een gelimiteerde collectie vanaf 9 februari te koop via Netaporter!

Target

Target is te vergelijken met een soort Wehkamp, alleen heeft deze retailer ook fysieke winkels. Van mode en interieur tot elektronica en entertainment, Target’s aanbod is uitgebreid, divers, maar straks -dankzij de samenwerking met Peter Pilotto- ook nog eens fashionable!

Peter Pilotto

Peter Pilotto staat bekend om zijn exclusieve designs, maar wordt gerekend tot de crème de la crème onder de modelabels. Geen wonder dus dat de meeste designs van dit luxe modemerk slechts toegankelijk zijn voor de rich & famous op deze aarde.

Peter Pilotto ontwerpt voor keten Target. Alles over de collectie van Peter Pilotto voor Target. Kleding, schoenen, tassen, badmode en accessoires.

Peter Pilotto voor Target

De lijn bestaat uit kleding, accessoires en badmode met een prijsrange van $14.99 tot $79.99, omgerekend komt dat ongeveer neer op € 10 tot 60 euro. Vanaf 9 februari kun je terecht bij Netaporter, maar let op: het aanbod is beperkt!

Peter Pilotto ontwerpt voor keten Target. Alles over de collectie van Peter Pilotto voor Target. Kleding, schoenen, tassen, badmode en accessoires.