Het schoenenmerk MAG is back!

Het schoenenmerk MAG; wie van jullie herkent dit schoenenmerk nog?! De MAG schoen was dé trend in de jaren 90 en heel Nederland heeft dan ook op deze eigenzinnige schoenen gelopen. Vooral de ‘Megamok’ stond symbool voor groot succes.

Onderzoek

Uit een recent onderzoek is gebleken dat 48% van de Nederlandse vrouwen tussen de 20 en 50 jaar bekend is met het schoenenmerk MAG. De belangrijkste associaties daarbij zijn: Actief, eigenzinnig, goede kwaliteit en lekker lopen.

MAG is back en hoe!

Inmiddels is het schoenenmerk weer terug op de markt met zowel nieuwe als vernieuwde schoenconcepten. De schoenen lopen nog net zo lekker als toen. Intussen heeft het schoenenmerk MAG niet alleen zijn weg naar de Nederlandse consument gevonden, maar worden de schoenen ook verkocht in landen als Canada, Frankrijk, Duitsland en Japan. Watch out because MAG is back!

We love: Megamok en MPS

Naast de Megamok is ook de MPS in een nieuw jasje gestoken. Dit zijn dan ook de herkenbare eyecatchers van de collectie! Beide modellen zijn gemaakt van het meest luxe crouponleer uit Italië. Het leer is zacht en soepel waardoor de schoenen heerlijk lopen. Het voetbed is uitneembaar, de hiel biedt stevigheid en elke schoen is uitgevoerd in suède aan de ene kant en nappa aan de andere kant. De schoenen van MAG zijn anders dan ander schoenenmerken, wat het schoenenmerk herkenbaar maakt. De modellen passen daarnaast in het huidige modebeeld en zijn minder grof en subtieler dan de vroegere modellen. Net zoals de MAG’s zijn er steeds meer schoenenmerken uit de jaren ’90 weer verkrijgbaar in een modern jasje. Jaren ’90 fashion mag weer helemaal!

Remember? Dé klassieker: het Megamok model van MAG, razend populair in de nineties en het fashionsymbool op het gebied van schoenen.

Anno 2013: De Megamok in een nieuw jasje!

Het vernieuwde MPS model van MAG. Een must in de garderobe van een echte Shoejunk!

Elevation en UP

Naast de Megamok en MPS heeft MAG ook nieuwe modellen op de markt gebracht zoals de Elevation en de UP! Deze schoenconcepten bevatten vrouwelijke varianten die het lekker lopen van MAG zeker niet tekort doen.

Elevate me to a higher level with the Elevation!

MAG online

Nieuwsgierig geworden? Neem eens een kijkje op hun website www.mag.nl Wij zijn in ieder geval al verkocht!