Video: Marc Jacobs backstage voor zijn laatste Louis Vuitton collectie

Gisteren lanceerde Love Magazine een exclusieve backstage video van de Louis Vuitton lente zomer collectie van 2014 tijdens de Paris Fashion Week. In de video krijg je een kijkje achter de schermen van Marc Jacobs’s laatste catwalk show voor het Franse Modehuis en deze memorabele momenten moesten natuurlijk worden vastgelegd in een video. Een ode aan Marc Jacobs aangezien hij na 16 jaar het stokje overgeeft aan een ander en Louis Vuitton gaat verlaten.

Begrafenissen en veren

Als thema voor zijn laatste collectie liet Jacobs zich onder meer inspireren door begrafenissen, Ook bracht Marc Jacobs een eerbetoon aan inspirerende vrouwen uit zijn leven. Met deze twee onderwerpen als leidraad werden de modellen versierd met veren en andere opvallende items.

Perfectie

Verder is te zien hoe het beauty en make-up team de modellen tot in perfectie klaarstomen voor de show.  Voor Jacobs laatste collectie werd echt álles uit de kast getrokken. Van een zwart paart op een carrousel,later bereden door topmodel Kate Upton tot een prachtige iconische Louis Vuitton klok en een model beschildert met de bekende graffiti Louis Vuitton print. Ook vangen we een glimp op van niemand minder dan Vogue’s Anna Wintour die backstage aanwezig was. Niet gek natuurlijk als je bedenkt dat zij behoort tot één van Marc’s inspirerende vrouwen. Benieuwd naar de beelden? Bekijk de video hier.