Paul Warmer sample sale: kortingen tot wel 70%!

Schoenen van merken als Gucci, Saint Laurent, Giuseppe Zanotti en Balenciaga tegen een prikkie? Daar zegt de echte Shoejunk natuurlijk geen nee tegen! Aankomend weekend kunnen we weer eens genieten van de Paul Warmer outlet, met kortingen tussen de 30% en 70% op een paar geweldige schoenen. Dus ben je een grote fan van designer schoenen, maar kun je je dit niet altijd permitteren, vergeet dan niet een bezoekje te brengen aan deze sample sale!

Outlet Weekend

Op zaterdag 23 en zondag 24 november geeft Paul Warmer een Outlet Weekend met kortingen die kunnen oplopen tot wel 70%. Denk aan merken als Chloé, Sergio Rossi, Hogan, Marc Jacobs en Sam Edelman tegen veel goedkopere bedragen in vergelijking met de winkel. Naast deze luxe designer merken wordt ook het eigen label aangeboden tegen flinke kortingen.

Paul Warmer sample sale: kortingen tot wel 70%! Alles over de Paul Warmer sample sale: kortingen tot wel 70%! Gucci, Saint Laurent, Hogan en meer!

Tassen en accessoires

Naast schoenen zijn er natuurlijk ook tassen en accessoires. Dus wil je graag je armcandy collectie uitbreiden met een Gucci tas of een YSL bag, maar dan wel tegen een leuk prijsje? Dan is de kans groot dat je slaagt op deze outlet.

Zowel dames als heren kunnen terecht bij de outlet van Paul Warmer, dus ga gezellig met een vriend of vriendin of je lover! Dus nog opzoek naar een paar fabulous shoes? Houd dan dit weekend vrij voor lekker shoe shoppen!

Dus nog alles even op een rijtje

Wanneer: 23 en 24 november

Hoe laat? Op zaterdag van 10.00 tot 17.00 en zondag van 12.00 tot 17.00 uur.

Waar? Frankfurtstraat 26 in Lijnden.

Beeld: paulwarmer.com