Onder de loep: Birkenstock

Birkenstock is een topkwaliteitsmerk uit Duitsland met meer dan 230 jaar ervaring in het fabriceren van een goede schoen. Birkenstock is al generaties lang bezig met de kunst van het toepassen van vakmanschap wat resulteert in schoenen met een goede kwaliteit. Traditie, innovatie en fascinatie staan hoog in het vaandel bij Birkenstock, oftewel kan dit vertaald worden in een ergonomische sterke pasvorm van hun schoenen met een buitengewone loopsensatie.

Eco vriendelijk

Oog voor detail en mode dragen nog eens extra bij aan de sierlijkheid van hun modellen. De keuze van geselecteerde natuurlijke materialen en eco-vriendelijke productieprocessen dragen tevens bij tot bescherming van de natuur en het milieu.

State of the art

Birkenstock zorgt er voor dat met nieuwe verbeterde productieprocessen en state-of-the-art-technologieën de voeten van de klant constant vertroeteld worden. De Birkenstock sandalen en schoenen zijn al generaties bekend van kurken en rubber voetbedden die de vorm van de voet feilloos volgen (de flexibele boogsteun). Birkenstocks zijn dan ook niet alleen geliefd om lekker te dragen onder welke kleding dan ook maar door de perfecte steun die ze geven, zijn ze de favoriet van al degenen die veel moeten staan en lopen.