Kate Moss ontwerpt opnieuw voor Topshop!

Kate Moss gaat een collectie ontwerpen in samenwerking met één van haar lievelingswinkels, namelijk Topshop! Het topmodel en de Britse modeketen slaan opnieuw de handen in één voor een collectie die in April 2014 gelanceerd zal worden. Wij kunnen in ieder geval niet wachten!

De collectie

De collectie bestaat uit 40 items waaronder een ready-to-wear lijn , accessoires en schoenen. Hoe de items er precies uit gaan zien is nog niet duidelijk, maar de kans dat ze bedoeld zijn om een fashion statement mee te maken á la Moss zal heel groot zijn.

Samenwerking

Over de samenwerking zegt Kate:’’ Ik heb de betrokkenheid erg gemist bij het ontwerpproces net als het werken  met het team van Topshop. Ik ben erg enthousiast om opnieuw een collectie te creëren die mijn naam draagt. En aangezien Londen als stad nu helemaal op de voorgrond staat wat betreft mode voelt het alsof ik weer thuis ben’’. Het is niet vreemd dat de samenwerking met Topshop als thuis voelt voor het supermodel. Ze heeft inmiddels 14 collecties ontworpen voor het high street label, waarvan de laatste was in 2010.

Friends with benefits

Bovendien is Kate goed bevriend met de oprichter van Topshop en is het algemeen bekend dat Kate regelmatig shopt bij de Britse modeketen.

Model turned designer

Kate is inmiddels al begonnen met het ontwerpen van haar nieuwe Topshop-lijn. De collectie zal worden verkocht in 40 landen wereldwijd en nu maar hopen dat Topshop Nederland daar ook bij zit! Of Kate het gezicht van de campagne zal zijn is nog niet bekend.