Nike sneakers maken vrouwen sexy!

Ooit wel eens seks op Nike’s gehad? Of vind je ze helemaal niet sexy? Ben je meer van de hoge hakken tijdens de seks? Nou misschien moet je het dan toch eens proberen. Seks op een paar klassieke Nike Air Max kan best opwindend zijn. Helemaal als je het leuk weet te stylen. Bovendien kan het dragen van sneakers in het algemeen best sexy zijn, ook al houden de meeste mannen van vrouwen op hoge hakken.

De mooie Justene Jaro liet eerder al zien met een fotoshoot voor de Nike Air Max 90 ‘Infrared’ dat sneakers heel sexy kunnen zijn. Om een kleine voet kunnen ze echt heel sexy staan! Met een kort shortje zijn ze een geweldige teaser die zeker voor aandacht gaat zorgen. En in de slaapkamer kunnen ze met de juiste lingerie ook best opwindend zijn. Mocht je nog steeds twijfels hebben, bekijk dan onderstaande fotoreportage en je verandert misschien van gedachten. In ieder geval complimenten voor Justene Jaro die Nike’s showt vanuit een ander perspectief.

Styling tips

Dames, wij begrijpen natuurlijk dat je er op straat niet zo gaat bijlopen. Draag deze Nike Air sneakers daarom in combinatie met een mooie strakke skinny jeans of leren broek voor aankomende winter. ’s Zomers staan deze stoere sneakers mooi onder een shortje of kort rokje. Je kunt in ieder geval eindeloos combineren met deze sneakers en ook mét kleren aan kun je er heel sexy uitzien!