Netaporter lanceert fashion magazine

We zien niet vaak dat een online retailer ook fysiek aan de slag gaat. Maar blijkbaar ziet online modewebsite Netaporter daar toch kansen liggen! Het online retail platform gaat namelijk een eigen tijdschrift op de markt brengen! Vanaf februari 2014 kunnen we gaan genieten van het nieuwe fashion magazine PORTER. Hoewel Netaporter al een wekelijkse online magazine –The Edit- heeft, hebben ze toch besloten om daarnaast een fysiek tijdschrift uit te geven. Het fashion magazine zal eens in de twee maanden gaan verschijnen.

The Edit

Er wordt gekozen voor februari als startmaand, waarschijnlijk doordat de herfstcollecties van 2014 dan gepresenteerd worden. De voormalig Editor in Chief van de Britse Harper’s Bazaar –Lucy Yeomans- zal met de scepter zwaaien bij PORTER. Lucy is geen vreemde voor Netaporter, ze runt namelijk momenteel ook The Edit, het wekelijkse online magazine van de online retailer. Lucy zegt over het tijdschrift: ‘’De PORTER vrouw is een sterke, stijlvolle, intelligente en avontuurlijke vrouw van de wereld. ‘’

Netaporter lanceert fashion magazine. Netaporter lanceert Porter: een nieuw fashion magazine. Ontdek alles over Porter hier en lees er alles over.

High end fashion

Net als bij The Edit zal de inhoud van PORTER beschikken over high-end fashion die op Netaporter.com te koop is. Maar ook zullen er items in het blad staan die niet te koop zijn via de site. Wij kunnen in ieder geval niet wachten totdat de eerste editie te koop is!