Nicole Kidman als Brigitte Bardot voor Jimmy Choo

Vorig seizoen veranderde Nicole Kidman in de Hitchcock heldin voor schoenenmerk Jimmy Choo. Maar nu is ze terug voor een tweede ronde en kruipt de blondine in de huid van dé stoeipoes van de jaren ’60. We hebben het natuurlijk over sexbomb Brigitte Bardot! In de jaren ’60 bestormde Brigitte de Franse en Italiaanse bioscopen met haar schoonheid, blonde lokken en killer body. Geen wonder dat Jimmy Choo koos voor de blondine als inspiratiebron voor Nicole’s shoot.

Nicole als Brigitte

Voor de shoot ging Jimmy Choo all the way. Om extra op Brigitte te lijken kreeg Nicole voor de campagne een mooie bijenkorf (bee hive) aangemeten compleet met ‘winged’ eyeliner. Aangezien het om de Cruise collectie gaat van 2014 is als achtergrond voor de campagne gekozen voor het strand in The Hamptons.

Nicole over Brigitte

Over haar rol als Brigitte zegt Nicole het volgende:  Ze was een zeer, zeer sterke vrouw, maar ik denk dat ze ook qua stijl net zoals Audrey Hepburn en Grace Kelly een grote invloed op de wereld heeft gehad. Nicole Kidman  heeft het achter de schermen van de video  erg leuk gehad en verteld hier uitgebreid over in een behind the scenes video. Benieuwd ? Bekijk deze hieronder:

De schoenen

Nu over het allerbelangrijkste namelijk de schoenen. Nicole heeft ons doen watertanden met de Xenia zwarte strappy stiletto’s en de Anna python tas die ze draagt tijdens de campagne. We zijn serieus onder de indruk dat Nicole erin geslaagd is te lopen door het zand op die wolkenkrabbers. Maar Nic is een pro als het ‘op hakken lopen’ aankomt. Hoewel ze bijna 1.82 lang is, houdt Nicole van super hoge stiletto’s. Ze zegt: ‘Lange vrouwen gaan het dragen van hakken vaak uit de weg, maar ik doe dat niet. Ik houd van de luxe in de vorm van hoogte, om me sexier te voelen’, aldus Nicole. Nicole’s lievelingsschoen uit Jimmy Choo’s Cruise collectie van 2014? De Sunday. Niet omdat deze ook toevallig de naam heeft van haar dochter, maar omdat de enkelbandjes er meisjesachtig en elegant uitzien. Eén ding is in ieder geval zeker, Nicole heeft without a doubt zeker smaak!