Nieuwe Nike free run 3.0 geïntroduceerd

Nike lovers opgelet. Het sportmerk introduceert de nieuwe Nike Free Run 3.0 Flyknit sneakers net als de Nike Free 4.0 Flyknit en de Nike Free 5.0. Een must als je gek bent op sneakers die zich aanpassen naar de bewegingen van jouw voeten.

Nike Free 3.0

Deze Flyknit sneakers zijn perfect voor mensen die zich niet hoeven aan te passen aan de schoen, maar waarbij de schoen zich aanpast aan jou! De nieuwe modellen helpen namelijk de natuurlijke beweging van de voeten en het lichaam optimaal te benutten.  Dit komt overigens niet door de nieuwe toevoegingen aan de modellen, maar door de besparingen die zijn doorgevoerd in het design. Hierdoor heb je nog meer het idee dat je je op een natuurlijke manier beweegt. De focus van de nieuwe Nike 3.0, 4.0  en 5.0 Flyknits gaat uit van de natuurlijke kracht van de voet in plaats van de schoen.

Flyknit ladies & gents 

Benieuwd? De nieuwe Nike sneakers zijn zowel verkrijgbaar voor dames als heren. Vanaf 2 april te koop bij verschillende Nike verkooppunten. Ook de kleurtjes zijn alvast leuk voor Koningsdag! #oranjeboven!